Search
Close this search box.


Ostu-müügitingimused

Käesolevad tingimused kehtivad müüjale: Katerini Oü ja ostjale “Kliendile” leinakimp.ee veebipoe tellimuste keskkonnas.

Makse- ja kohaletoimetamistingimused:

Ostja tasub tellimuse vormistamisel veebipoes pangaülekande lingi kaudu. Kõik arveldused toimuvad eurodes. Tellimuse vormistamiseks peab ostja lisama soovitud toote ostukorvi. Ostukorvi sisu kuvatakse pidevalt ekraani ülaosas, millele saab klõpsata, et minna tellimuste lehele. Tellimuse vormistamisel tuleb valida kohaletoimetamise viis ja aeg ning sisestada saaja andmed. Katerini Oü pakub kullerteenust Tallinna ja selle ümbruses. Te ei pea transpordi eest tasuma, kui valite ise järele tulemise.

Kõik leinakimp.ee veebipoes tellimuste osas esitatud tooted sisaldavad käibemaksu.

Toote tellimiseks peate lisama soovitud tooted ostukorvi. Tellimuse vormistamiseks peate täitma kohustuslikud väljad ja valima sobiva toote kohaletoimetamise viisi. Seejärel kuvatakse ekraanil summa, mille saate turvaliselt tasuda järgmiste pangalinkide kaudu: Eesti pankade lingid: Swedbank, SEB, Luminor, LHV, Coop Pank. NB! Pangalingiga makstes vajutage kindlasti pangalehele naasmise nuppu “Tagasi müüjale”. Katerini Oü on isikuandmete vastutav töötleja ja edastab maksete tegemiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötlejale LHV PAYTECH AS-le.

Makseid töödeldakse vahendaja LHV PAYTECH AS-i kaudu. Makse toimub väljaspool veebipoodi turvalises keskkonnas – pangalingi abil makstes vastava panga turvalises keskkonnas ning krediitkaardiga makstes LHV PAYTECH AS-i turvalises keskkonnas. Müüjal puudub juurdepääs ostja panga- ja krediitkaardiandmetele. Leping jõustub makstava summa laekumisel veebipoe arveldusarvele.

Tellimusi võetakse vastu E-R kell 09:00-18:00 ja pühapäeviti kell 09:00-14:00. Kullerteenust osutatakse esmaspäevast reedeni kell 09:00-19:00, laupäeval kell 9:00-16:00. Tellimuse esitamisel arvestage teatega vähemalt 24 tundi. Kui tellimuse esitamise aeg on alla 24 tunni, ei vastuta Katerini Oü tellimuse õigeaegse täitmise ja kohaletoimetamise eest. Tellimuse täitmist alustatakse pärast makse kinnituse saamist Katerini Oü arveldusarvele.

Tagastamine ja tellimuse muutmine:

Vastavalt TsMS § 53 lg 4 (kiiresti riknevad kaubad) ei ole Katerini Oü kohustatud tagastama lilli ja taimi sisaldavat toodet. Kui Kliendil on kauba tagastamiseks mõjuv põhjus, tuleb kirjalik taotlus esitada hiljemalt 12 tunni jooksul pärast kauba kättesaamist. Kauba tagastamisega seotud kulud kannab Tellija, välja arvatud juhul, kui ta on saanud vale või kahjustatud toote. Kui kaup on defektne Tellija poolt valesti käsitlemise tõttu, on Katerini Oü-l õigus tagastust keelduda. Raha tagastatakse ostjale samale pangakontole, millelt makse laekus. Tellimuse muutmiseks saatke e-kiri aadressile leinakimp.ee@gmail.com, kuid mitte hiljem kui 1 tund pärast tellimuse esitamist. Kui klient teatab tellimuse muutmisest hiljem kui 1 tund pärast tellimuse esitamist, on Katerini Oü-l õigus tellimuse muutmist keelduda.

Poolte vastutus:

Katerini OÜ veebipoe tellimuste keskkonnas kuvatud pildid on illustratiivse tähendusega. Katerini Oü jätab endale õiguse muuta lillede kimpu ja pärgadesse kuuluvate lillede välimust, säilitades värviskeemi ja toote finantsväärtuse. Piltidel nähtavad vaasid ei kuulu toote hulka, kui toote kirjelduses pole eraldi märgitud. Ostja vastutab täpsuse ja õigsuse eest, mida esitatakse veebipoes. Klient vastutab, kui ta esitab Katerini Oü-le ebaõigeid andmeid. Kohustuste täitmata jätmine või ebakorrektne täitmine, mis tuleneb Lepingust, ei loeta lepingu rikkumiseks, kui see on tingitud asjaoludest, mida pooled ei osanud ette näha ja mida nad ei suutnud lepingu sõlmimise ajal ette näha (vääramatu jõud). Pool, kelle tegevust lepingu täitmine raskendab vääramatu jõu tõttu, peab sellest teisele poolele viivitamatult kirjalikult teatama. Vääramatu jõu asjaolude esinemisel pikenevad Lepingust tulenevad tähtajad vääramatu jõu kestuse võrra.

Lepingut kohaldatav õigus:

Kõik Lepingu puudutavad küsimused, mis ei ole otseselt või tingimusteta sätestatud Lepingu tingimustes, reguleeritakse Eesti õigusega.